Woning verkopen? Wij regelen de verkoop!

Aarnink Makelaars is lid van de NVM. NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Wanneer u uw huis laat verkopen door een NVM makelaar, bent u verzekerd van een deskundige en betrouwbare makelaar.

Nu is de tijd om te verkopen! Op dit moment is er schaarste op de huizenmarkt. Dat betekent weinig aanbod, maar veel vraag naar woningen. Een hele gunstige situatie voor de verkoper. Wij helpen u graag in dit proces.

Wij regelen alles,  ontzorgen u en streven naar de hoogste opbrengst.

Vrijblijvend advies

Belmail of app ons voor een afspraak. Ook kunt u gewoon even binnenlopen bij ons kantoor aan de Nijverheidweg 15 In Nijeveen.

Samen bepalen we wat de beste verkooproute is voor uw woning. De volgende stappen worden daarbij doorlopen.

Stap 1: Kennismakingsgesprek & inventarisatie

Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren wij de wensen ten aanzien van de verkoop van uw huis en  bekijken we uw woning zorgvuldig.

Stap 2: Marktanalyse en waardebepaling

Met een nauwkeurige waardebepaling van het onroerend goed wordt de basis gelegd van een succesvolle verkoop. Aarnink Makelaars beschikt over een zeer ruime ervaring, actuele vakkennis en uitstekende kennis van de lokale markt. Zo kunnen we een juiste inschatting maken van de waarde van de woning. Deze waarde vormt de basis voor de uiteindelijke vraagprijs.

Stap 3: Persoonlijk verkoopplan

Aan de hand van alle informatie betreffende de woning en op basis van uw specifieke behoeften, wordt vervolgens samen het verkoopplan bepaald. Dit persoonlijke plan zorgt er daarnaast voor dat u volledig wordt ontzorgd tijdens het verkopen van uw woning.

Stap 4: Brochures en fotografie

Aarnink Makelaars werkt met onderscheidende en exclusieve  brochures. Tevens staat een uitstekende fotograaf tot uw beschikking.

Stap 5: De bezichtiging en terugkoppeling

Graag laten wij uw woning zien aan geïnteresseerden. Wij begrijpen dat u nieuwsgierig bent hoe de bezichtigingen  zijn gegaan. Wij geven u graag de feedback. Telefonisch, via de mail of de app. Hoe u het maar wilt.

Stap 6: De onderhandeling

Is er een geïnteresseerde koper voor uw woning? Ons team streeft altijd naar de beste verkoopprijs en verkoopvoorwaarden. Uiteraard altijd in overleg met u.

Koopovereenkomst en notariële akte

Wanneer er overeenstemming is bereikt over de verkoop van de woning zal de koopovereenkomst door Aarnink makelaars worden opgesteld. Vervolgens is de laatste stap tekenen bij een notaris. De woning wordt dan in eigendom overgedragen van u naar de koper. Vanzelfsprekend zullen wij tevens aanwezig zijn.